015 241 11 51 info@sportiefadvies.nl
Team:Fit

Sportief het lekkerst!

Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine. Met lekker eten natuurlijk en voor ieder wat wils! Team:Fit zet zich in voor een gezondere sportomgeving, onder andere door het aanbod in sportkantines gezonder te maken.

Team:Fit is een landelijk initiatief van JOGG (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst). JOGG vindt dat ieder kind recht heeft op een gezonde toekomst en dat begint bij de omgeving. Sportverenigingen zijn daar een onderdeel van. Team:Fit wordt gesubsidieerd vanuit het ministerie van Volksgezondheid en kan daardoor kosteloos langskomen voor een adviesgesprek.

Team:Fit coaches weten wat er speelt binnen verenigingen, welke uitdagingen er liggen en hoe daarmee om te gaan. Team:Fit werkt samen met het Voedingscentrum die richtlijnen heeft opgesteld voor een gezonder aanbod. Mocht de vereniging aan die richtlijnen voldoen kunnen zij hiervoor een certificaat behalen namelijk; Goud, Zilver of Brons. De Team:Fit coach gaat met de vereniging aan de slag op drie gebieden: Jouw team, lekker eten en slimme financiën. Er wordt een team samengesteld binnen de vereniging die enthousiast aan de slag gaat met het creëren van een gezonder aanbod. Vaak maken kleine veranderingen al een groot verschil. Bijvoorbeeld door de gezondere producten beter in het zicht te leggen of de ongezonde producten iets duurder te maken.

Naast voeding geeft Team:Fit ook advies op de thema’s roken en alcohol. Dit doen wij in samenwerking met ANR (Alliantie Nederland Rookvrij) en het NOC*NSF.

Voor meer informatie en de aanmeldingsprocedure kunt u terecht op teamfit.nl

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

015 241 11 51

info@sportiefadvies.nl

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Sportief Advies
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 68 105 339
Rek: NL62 RABO 0317 4913 85
BTW: NL8573.03.971.B01

Social Media