<h2>Wij zoeken per direct een Projectmanager / Fondsenwerver maatschappelijke projecten, voor 18-36 uur p/w.</h2>

Sportief Advies is wegens een groeiend aantal opdrachten op zoek naar een ervaren projectmanager, die zich vol toewijding en energie stort op diverse maatschappelijke projecten in de regio. Het gaat om uiteenlopende projecten van Europese subsidies, landelijke programma’s tot lokale projecten. Daarnaast ondersteun je ons team bij het schrijven van nieuwe projectplannen en (internationale) subsidieaanvragen of aanbestedingen. Afhankelijk van de kwaliteiten van de kandidaten kunnen wij de projectmanagement loskoppelen van de fondsenwerver.

De taken Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van een succesvol resultaat op jouw projecten. Je zorgt voor de opstart, coördinatie en afronding van de projecten. Tijdens de projecten werk je samen met partners uit diverse betrokken sectoren en met collega-projectmanagers en uitvoerders. Je bewaakt de organisatie en uitvoering, doelstellingen, samenwerking, planning en het budget. Je zorgt voor de monitoring en evaluatie en de borging van de projecten. Tussentijds en na afloop stel je inhoudelijke- en financiële verantwoordingen op voor de subsidieverstrekkers, met wie je op uitstekend Nederlands én Engels niveau kunt communiceren.

Als fondsenwerver ben je iemand die de mogelijkheden op dit gebied kan onderzoeken en subsidies en fondsaanvragen kan opstellen en indienen. Jij bent in staat beleid te vertalen naar diverse mogelijkheden op dit gebied. Je bent in staat kwalitatief zeer sterke aanvragen uit te schrijven op verschillende maatschappelijke thema’s.

Functie-eisen

  • Minimaal een opleiding op Hbo-niveau
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager en/of aanjager/kwartiermakerCommunicatief vaardig: je beheerst het Nederlands én Engels zeer goed in woord en geschrift
  • Op positieve wijze krijg je zaken geregeld en mensen in beweging
  • Stressbestendig: op hectische momenten en rondom deadlines blijf je scherp en beheerst
  • Resultaatgerichte werkwijze, nauwkeurig en goed georganiseerd
  • Creatief en proactief in het zien van kansen, mogelijkheden en oplossingen
  • Zelfstandig kunnen werken en goed kunnen samenwerken met verschillende sectoren en functies
  • Ervaring met het schrijven van succesvolle financieringsaanvragen en/of projectplannen
  • Woonachtig in provincie Zuid Holland
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Een stimulerende werkomgeving met collega’s en samenwerkingspartners uit verschillende maatschappelijke sectoren. Ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap binnen onze groeiende organisatie. Een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 2.800 en € 4.500 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Minimaal een aanstelling van 7 maanden, met verlenging afhankelijk van het functioneren en het verloop van opdrachten.

Reageren Wij nodigen je uit je brief en C.V. per email te richten aan Luthmarnick Maria; solliciteren@sportiefadvies.nl. Solliciteren kan tot uiterlijk 20 september 2019.