Wij zoeken een PR & communicatie medewerker voor 32 – 36 uur per week

Sportief Besteed Groep is op zoek naar een enthousiaste PR & communicatie medewerker met strategisch inzicht en een vlotte pen. Je houdt je bezig met de profilering van Sportief Besteed Groep via online en offline kanalen. Je denkt mee over het communicatiebeleid op intern en extern gebied en verzorgt promotionele activiteiten.

Sportief Besteed Groep is een overkoepelende organisatie met 7 entiteiten. Allen met een eigen werkgebied en specialisme, maar gedreven vanuit dezelfde visie: door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbinden. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld. Zo zetten wij in op een gezonde en actieve samenleving waarin iedereen meedoet

Met jouw talent breng jij de boodschap van Sportief Besteed Groep naar buiten en zorg je er intern voor dat collega’s op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen. Ben jij een communicatieve duizendpoot die taal ziet als middel om de boodschap goed over te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Jouw taken • Meedenken en adviseren over interne en externe communicatiestrategie. • Het vertalen van de SBG-boodschap in relevante artikelen, nieuwsberichten en blogs. • Schrijven van persberichten vanuit personeel en de Groep. • Schrijven, redigeren en onderhouden van content op onze websites. • Houden en uitwerken van interviews. • Creëren van exposure en zorgen voor interactie via social media. • Opbouwen van een database en via online kanalen inwoners en partners informeren over activiteiten en ontwikkelingen.

Profielschets
Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding en 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent graag actief in een sociaal-maatschappelijke omgeving en vindt het een enorme uitdaging om mensen met jouw teksten te inspireren. Jouw kennis en talent zijn uniek persoon binnen Sportief Besteed Groep. Je bent dan ook uitstekend in staat om de gedachten, inhoud en kernwaarden van collega’s op papier te zetten en op de juiste manier naar buiten te brengen. Digitaal ben je zeer vaardig en je haalt veel plezier uit het actief zijn op social media. (Zeker ook LinkedIn).

Wij bieden
Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je begeeft je in een informele en stimulerende werkomgeving waarin je de ruimte hebt om je werk zelf in te delen. Je bent afwisselend aanwezig op het kantoor in Delft, Rijswijk en Alphen aan den Rijn. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan binnen onze groeiende organisatie. Met voldoende ontspanning en gezelligheid heb je een super tijd bij onze organisatie.
Een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 2.700 en € 3.800 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Minimaal een aanstelling van 7 maanden, met verlenging afhankelijk van het functioneren en het verloop van opdrachten.

Beschik je over de juiste ervaring en ben je enthousiast over deze functie. Reageer dan direct. Stuur je motivatiebrief en CV vóór 2 september aan Luthmarnick Maria.