015 241 11 51 info@sportiefadvies.nl

Sportief Advies

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Sportief Advies

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Zo maken we onze missie waar

Over ons

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Missie

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Het werkveld

Sport, cultuur en een gezonde leefstijl, deze thema’s spelen een rol op weg naar een samenleving waar iedereen meedoet. Sport is de katalysator voor een saamhorige maatschappij. Een positieve beweging tot stand brengen: dat is waar we voor staan! Wij brengen energie in projecten en organisaties. Wij werven nieuwe opdrachten en zijn er trots op dat veel aanvragen die door ons zijn geschreven, gehonoreerd en uitgevoerd zijn.

Wij helpen overheden en organisaties in de non-profit sector, onderwijs, sport en cultuur, met financieringsaanvragen en beleidsbepaling. Door expertise, kennis en netwerken bij elkaar te brengen, kunnen we samen optimaal het verschil maken. Zo streven we samen naar een actieve en gezonde samenleving.
We zorgen er zo voor dat iedere partner het beste tot zijn recht komt en samen ontwikkelen we oplossingen en eindresultaten waar iederéén trots op is.

Visie

Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld

Waarom samenwerken met Sportief Advies, onderdeel van Sportief Besteed Groep

Mensen maken het verschil in elk project en in elke organisatie. Als je samenwerkt met Sportief Advies merk je dat we veel extra kennis en kunde in huis hebben, omdat we samenwerken binnen een groep. Hierbij vier redenen waarom je voor Sportief Advies als onderdeel van Sportief Besteed Groep zou kiezen.

We vormen een dynamisch geheel waarin kennisdeling en het verbinden van netwerken voorop staat. Onze groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen met ervaren professionals die een energieke houding delen. Bij ons werken beweegcoaches, aanbesteding-schrijvers, communicatiespecialisten, conceptontwikkelaars, subsidie-specialisten, (programma)managers, strategische denkers, bruggenbouwers, financiële budget-bewakers en nog veel meer. Kortom: alle expertise is aanwezig.

Geen uitdaging is ons gek genoeg. We kunnen alles aanpakken omdat we de kennis en uitvoeringscapaciteit in huis hebben. Wij verbinden thema’s, mensen, expertises en boeken resultaten. We bedenken de ideeën maar kunnen ze ook uitvoeren.

Respect voor mensen staat bij ons centraal. Iedereen voelt zich gewaardeerd en voelt zich welkom. Ook als je moeilijk beweegt of nog nooit aan sport hebt gedaan, krijgen wij je in beweging, op alle niveaus. Onze mensen in de wijken weten dit als geen ander, zij vervullen een voorbeeldrol en kennen iedereen persoonlijk.

We zorgen ervoor dat iedereen die binnen een project meewerkt over zijn/haar functie en eigen grens heen kijkt. Buiten kaders kijken is essentieel en als mensen zich daarbij verantwoordelijk voelen, zijn ze daadkrachtig, ondernemen ze meer en zien ze kansen.

Onze opdrachtgevers

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers

Team

Aanpak van A tot Z – Sportief Advies is onderdeel van Sportief Besteed Groep

Wij gebruiken de kracht van sport en cultuur om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Samen met overheden, scholen, verenigingen, bedrijven en organisaties gaan we op zoek naar de juiste manieren om uitdagingen aan te gaan. Van aanbestedingstrajecten tot de organisatie van bewegingsactiviteiten en het opleiden van beweegcoaches; van ondersteunend projectmanagement tot financiële afhandeling. Inclusief een gedegen PR-traject dat ervoor zorgt dat we goed communiceren over wat we gaan doen. Van structurele langere programma’s die strategisch worden uitgerold tot eenmalige activiteiten en campagnes, lokaal, regionaal en in overeenstemming met landelijke thema’s. Alles en iedereen die samenwerkt met Sportief Besteed Groep maakt impact!

Met welke uitdaging kunnen
wij jou helpen?

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Sportief Advies
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 68 105 339
Rek: NL62 RABO 0317 4913 85
BTW: NL8573.03.971.B01

Social Media