015 241 11 51 info@sportiefadvies.nl
Interventies
Doelgericht werken aan een doel

In de afgelopen jaren hebben wij diverse interventies ontwikkeld om een gezonde leefstijl te stimuleren bij diverse doelgroepen. Veel van onze interventies zijn erkend door het Kenniscentrum Sport waardoor kwaliteit en effectiviteit gegarandeerd zijn. Deze interventies zijn beschreven op de website van Effectief Actief.

 

Interventies die wij hebben ontwikkeld en uitgerold in diverse gemeenten:

De Ontdekkers
Kinderen in Rijswijk komen in aanraking met verschillende sporten dankzij de Ontdekkers. Een interventie om meer kinderen van 2 t/m 14 jaar (gratis) in contact te brengen met aanbieders van sport, cultuur, natuur, techniek en milieu. Door de kennismakingslessen ontdekken kinderen wat zij leuk vinden en waar hun talenten liggen. Het versterken van de maatschappelijke rol van scholen, sport- en cultuurverenigingen is een belangrijk onderdeel van De Ontdekkers.

Happy Fit
Happy Fit is een programma om de gezonde leefstijl onder Rijswijkers (0 tot 100 jaar) te bevorderen. Met het programma wil de gemeente een blijvende boost geven aan de lokale volksgezondheid. Hiervoor werken vele Rijswijkse ondernemers, organisaties en instellingen, zoals sportscholen, sportverenigingen, fysiotherapeuten, diëtisten, personal trainers, scholen en zorg- en welzijnsorganisaties samen.

Happy Fit 0 – 12 is speciaal voor de jeugd zodat zijzelf, hun ouders en professionals om hen heen meer kennis krijgen over een gezonde leefstijl en dit met enthousiasme in praktijk brengen. Meer info is te vinden op www.happyfitrijswijk.nl 


Wil je één van onze interventies starten in jouw gemeente? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

015 241 11 51

info@sportiefadvies.nl

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Sportief Advies
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 68 105 339
Rek: NL62 RABO 0317 4913 85
BTW: NL8573.03.971.B01

Social Media